Η Ομάδα

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΣ

Οδοντίατρος - Προσθετολόγος

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Περιοδοντολόγος

ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γναθοχειρουργός

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ενδοδοντολόγος - Επανορθωτικός

ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

Oρθοδοντικός

ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

Χειρουργός Οδοντίατρος

ΜΙΝΗ ΖΩΗ

Βοηθός οδοντιάτρου

ΣΙΜΕΩΝΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη & Οικονομική Διαχείριση

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

Γραμματειακή Υποστήριξη

ΕΞΑΚΟΥΣΤΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Επικοινωνιολόγος
iakovos dimitriou

Δημητρίου Ιάκωβος

Οδοντίατρος - Προσθετολόγος

DDS, MSc, MMedSc, MRDi(RCS-Ed)
Διευθυντής Οδοντοπροσθετικής Κλινικής 251 ΓΝΑ
Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Ψηφιακής Υπολογιστικής Οδοντιατρικής

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966.
Αποφοίτησε από την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ – Οδοντιατρικό ΑΠΘ) το 1991.

Μετεκπαιδεύτηκε στην προσθετική (MSc, Bristol – U.K), το 1998, και στην Αισθητική – Επανορθωτική Οδοντιατρική (MMedSc, Sheffield U.K.) το 1999. Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα απόκτησης ειδικότητας Προσθετικής και εμφυτευμάτων MRDRCS (Ed), 2000 – 2002, στο Manchester και Edinburgh (U.K.).

Έχει παρακολουθήσει και εκπαιδευτεί σε διάφορα μικρής διάρκειας προγράμματα σε τομείς της εξειδίκευσης του σε σχολές και πανεπιστήμια της Ευρώπης και των Η.Π.Α.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής – ομιλητής διάφορων εταιριών προσθετικής και αισθητικής καθώς και επιστημονικός σύμβουλος (opinion leader) – συνεργάτης διάφορων εταιριών , περιοδικών και
Πανεπιστημιών του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε διάφορες επιστημονικές Εταιρίες και Ακαδημίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ είναι παράλληληα ιδρυτής και Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Ψηφιακής Υπολογιστικής Οδοντιατρικής (ΕΑΨΥΟ).

Είναι μέλος και πιστοποιημένος εκπαιδευτής cad/cam – cerec από την Παγκόσμια Ακηδημία Υπολογιστικής Οδοντιατρικής (ISCD), certified ISCD trainer.

Κατείχε την θέση του Διευθυντή της Οδοντοπροσθετικής κλινηκής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ) ενώ παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα με έμφαση στην αισθητική, προσθετική, εμφυτευματολογία καθώς και στην ηλεκτρονική υποβοηθούμενη οδοντιατρική (Cad/Cam – Cerec).

papajim

Παπαδημητρίου Δημήτριος

Οδοντίατρος - Περιοδοντολόγος

Ο Δημήτριος Παπαδημητρίου αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006. Ειδικεύτηκε στην Περιοδοντολογία στο Πανεπιστήμιο του Rochester, Eastman Institute for Oral Health, NY, την περίοδο 2008-2011. Τον επόμενο χρόνο, 2011-2012 συνέχισε την εκπαίδευση του στην Εμφυτευματολογία στο πανεπιστήμιο του Harvard, σαν υπότροφος του International Team for Oral Implantology (ITI Scholarship).

Το 2012 απέκτησε τον τίτλο του Diplomate του American Board of Periodontology. Είναι Clinical Assistant Professor στο Πανεπιστήμιο του Rochester από το 2012. Έχει παρουσιάσει εργασίες σε πανελλήνια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε ξένα περιοδικά. Στο ιδιωτικό του ιατρείο ασχολείται αποκλειστικά με την Περιοδοντολογία και την Εμφυτευματολογία.

dental-last

Γεώργιος Κωστάκης

Γναθοχειρουργός

Ο Δρ. Γεώργιος Κωστάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974.

Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 1998.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία ως Οδοντίατρος του στρατοπέδου της Τανάγρας για περίπου ένα χρόνο.

Συνέχισε τις σπουδές του στη Μεγάλη Βρετανία, όπου και του απονεμήθηκε ο τίτλος MSc in Oral and Maxillofacial Surgery από το University of Manchester το 2000.

Από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών του απονεμήθηκε Μεταπτυχιακό δίπλωμα (Μάστερ) στην Παθοβιολογία Στόματος με εξειδίκευση στη Χειρουργική του Στόματος.

Τον Οκτώβριο του 2009 αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ως ειδικευόμενος Γναθοχειρουργικής εργάστηκε στη Χειρουργική Κλινική του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Αγία Όλγα και στην κλινική της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής Ευαγγελισμός.

Ως επικουρικός ιατρός έχει εργασθεί στο τμήμα Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ για δύο έτη.

Είναι διδάκτωρ της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο επιστημονικό πεδίο της Μοριακής βιολογίας του Καρκίνου στόματος.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές ερευνητικές και κλινικές δραστηριότητες γναθοχειρουργικών τμημάτων, όπως του τμήματος Head and Neck-Skull Base Surgery της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του University of Kosice της Σλοβακίας και του τμήματος Oral and Maxillofacial Surgery του Aintree Hospital στο Liverpool της Μεγάλης Βρετανίας και πρόσφατα του τμήματος Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου της Taipei στην Taiwan.

Έχει παρουσιάσει πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Σήμερα συνεργάζεται με το Ιατρικό κέντρο Αθηνών και το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, καθώς και με την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

mavrodi

Μαυροδήμος Μάρκος

Χειρουργός Οδοντίατρος, DDS

Αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής το 2001 με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Το 2003 πέτυχε στις Κατατακτήριες Εξετάσεις και το 2004 εγγράφηκε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 2009. Έχει επιτελέσει καθήκοντα Διευθυντή Οδοντιατρείου στο Τάγμα Υγειονομικού Εθνοφυλακής στη Σάμο για 2 έτη. Έχει υπηρετήσει στο Οδοντιατρείο του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει καθήκοντα επιμελητή στο Τμήμα Επανορθωτικής Οδοντιατρικής του Οδοντιατρείου Φρουράς Αθηνών, και κατέχει το βαθμό του Ταγματάρχη. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Συμμετέχει τακτικά σε οδοντιατρικά συνέδρια και ημερίδες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό που αφορούν στις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της γενικής οδοντιατρικής, της ενδοδοντίας και της προσθετικής αποκατάστασης.

Ζωή Μίνη

Μίνη Ζωή

Βοηθός Οδοντιάτρου & Υπεύθυνη Υλικών

Η Ζωή Μίνη αποφοίτησε το 2017 από το τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας. Το 2016, πραγματοποίησε πρακτική άσκηση ως Βοηθός Οδοντιάτρου στο Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ) για ένα εξάμηνο. Από το 2016, ανήκει στην ομάδα της iD Dental Station ως Βοηθός Οδοντιάτρου, στις ειδικότητες της προσθετικής, της ενδοδοντίας, της περιοδοντολογίας, της ορθοδοντικής, και της γναθοχειρουργικής. Παράλληλα, είναι Υπεύθυνη Ποιότητας, Ασφάλειας και Αποστείρωσης-Καθαριότητας.
Μιλάει Αγγλικά.

Ιωάννα Συμεωνίδη

Συμεωνίδη Ιωάννα

Γραμματειακή Υποστήριξη & Οικονομική Διαχείριση

Η Ιωάννα Συμεωνίδη αποτελεί ένα από τα πρώτα μέλη της iD Dental Station, καθώς ανήκει στην ομάδα μας από το 2004. Διαθέτει πτυχίο αισθητικής και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος βοηθού φαρμακείου, εκπαίδευση που της έδωσε τα εφόδια για την ανάπτυξη ικανοτήτων σχετικών με την εξυπηρέτηση στον τομέα της υγείας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια επικοινωνίας, marketing, διαχείρισης οδοντιατρείου και συμβουλευτικής στην ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Προτεραιότητά της, ως Γραμματέας και Υπεύθυνη Οικονομικών, είναι η άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών και η επιτυχής επίλυση καθημερινών και επειγόντων ζητημάτων.
Μιλάει Αγγλικά.

Αργυρώ Αντωνίου

Συμεωνίδη Ιωάννα

Γραμματειακή Υποστήριξη

H Αργυρώ Αντωνίου είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και κάτοχος πτυχίου Δημοσίων Σχέσεων. Διαθέτει μακρά εργασιακή εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, καθώς ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στον ασφαλιστικό κλάδο και συνέχισε σε διαφορετικούς τομείς, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη πελατοκεντρικής φιλοσοφίας. Προτεραιότητά της ως Γραμματέας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών και η επιτυχής επίλυση καθημερινών και επειγόντων ζητημάτων.
Μιλάει Αγγλικά.

katerina exakoustidou

Κατερίνα Εξακουστίδου

Επικοινωνιολόγος

Αποφοίτησε από το τμήμα “Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού” του Παντείου Πανεπιστημίου και κατέχει πτυχίο ΜΒΑ. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης καθώς ξεκίνησε την καριέρα της σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας παρέχοντας διαδικαστικές υπηρεσίες και υπηρεσίες παρακολούθησης σε ασθενείς επί καθημερινής βάσης, ενώ συνέχισε να αποκτά πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο της υγείας καθώς εργάστηκε ως Συντονίστρια Διεθνων Ασθενών, παρέχοντας πλήρη προγράμματα σε διεθνείς ασθενείς. Η καθημερινή επαφή με τους ασθενείς – διεθνείς αλλά και εγχώριους – ανέπτυξε την ανάγκη να προσφέρει πιο απλοποιημένες διαδικασίες καθώς και να τους υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας

FAX

210 6996 144

Αμπελόκηποι, 115 24

Μπέλλου Λουκά 1 & Πανόρμου

10 μέτρα από το μετρό Πανόρμου - έξοδος Λουκά Μπέλλου