Προφίλ

Το πρότυπο οδοντιατρικό κέντρο iD Ιάκωβος Δημητρίου Dental Station Cerec Center βασίζεται πάνω σε Ευρωπαϊκά – Αμερικάνικα πρότυπα λειτουργίας και οργάνωσης, σε διεθνή standards, πρωτόκολλα (ISO) εξοπλισμού, στελέχωσης, εκτέλεσης, προστασίας και ασφάλειας. Εδώ ο ασθενής είναι η πρώτη προτεραιότητα μας και οφείλουμε η αντιμετώπιση και θεραπεία του να γίνει με άριστο – επαγγελματικό, ανθρώπινο – φιλικό τρόπο στον ελάχιστο χρόνο, χωρίς πόνο και ταλαιπωρία.

Το κέντρο μας iD Ιάκωβος Δημητρίου Dental Station Cerec Center είναι το 1ο κέντρο ρομποτικής οδοντιατρικής, πιστοποιημένη κλινική εφαρμογής και εκπαίδευσης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό ISCD και ο επιστημονικός διευθυντής ID. Ιάκωβος Δημητρίου ο μοναδικός πιστοποιημένος εκπαιδευτής ρομποτικών τεχνικών στην Ελλάδα!

– Το βασικότερο πλεονέκτημα της κλινικής μας είναι η στελέχωσή της με διακεκριμένους, έμπειρους συνεργάτες ΟΛΩΝ των ειδικοτήτων στον ίδιο χώρο, ενώ πλαισιώνονται επίσης με επαγγελματίες γραμματείς, βοηθούς οδοντιάτρων, εξωτερικούς συνεργάτες (ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, αισθητικούς κ.α.) για ολιστική αντιμετώπιση.

 

Η αναγνωρισιμότητα και η ποιότητα όλων των συνεργατών μας, έχει κάνει την κλινική μας κέντρο εκπαίδευσης άλλων οδοντιάτρων και φοιτητών, ενώ συχνά πραγματοποιούν ομιλίες και σεμινάρια επιμόρφωσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συνεργαζόμαστε με διεθνείς φορείς, εταιρίες και Πανεπιστήμια σε θέματα έρευνας, σύνταξη βιβλιογραφίας, διεξαγωγή συνεδρίων κ.α., ενώ είμαστε μέλη πολλών επιστημονικών και οδοντιατρικών Ακαδημιών. Η συνεργασία της κλινικής μας με άλλες ειδικότητες της ιατρικής γενικότερα ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ. Διακεκριμένοι επιστήμονες του χώρου της αισθητικής, ολιστικής, ομοιοπαθητικής, βελονισμού, βιοσυντονισμού συνεισφέρουν σε σχέδια θεραπείας μας. Γνωστές κλινικές της Αθήνας συνεργάζονται μαζί μας για ολική αναισθησία ή μέθη για αντιμετώπιση δύσκολων, πολύπλοκων περιστατικών.

– Το δεύτερο χαρακτηριστικό του iD Ιάκωβος Δημητρίου dental Station είναι η τεχνολογία, ο εξοπλισμός, τα μέσα και οι πρωτοποριακές – καινοτόμες υπηρεσίες του. Από την λήψη του ιστορικού σας, και το σχέδιο θεραπείας μέχρι την εκτέλεση και αποπεράτωση της θεραπείας σας (ακόμη και στη μετέπειτα παρακολούθησή σας) ΟΛΑ βασίζονται στη χρήση υπολογιστικών συστημάτων και μέσων, ψηφιακή –υπολογιστική οδοντιατρική. Είναι το 1ο οδοντιατρικό κέντρο Ρομποτικής Οδοντιατρικής και από τα πρώτα που βασίστηκε στην ψηφιακή – υπολογιστική τεχνολογία. Το πάθος μας για πρωτοπορία, καινοτομία, τεχνογνωσία και έμπρακτη αποτελεσματικότητα συνιστά συνεχή μας επιδίωξη, φέρνοντας την οδοντιατρική του αύριο σήμερα, εδώ, στην κλινική μας. Η κλινική μας εφάρμοσε πρώτη λεύκανση με μηχανήματα (bright smile / USA) απ’τους πρώτους που χρησιμοποιήσαμε ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ) και οι πρώτοι που υιοθετήσαμε τα οφέλη της ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Η πυραμίδα της τεχνολογίας μας χτίζεται πάνω στην ψηφιακή – υπολογιστική επιστήμη.

– Τρίτο σημαντικό στοιχείο στο προφίλ την κλινικής μας είναι η οργάνωση και λειτουργία της. Βάση είναι ο επαγγελματισμός και η τιμιότητα και κορυφή η ανθρώπινη-ζεστή-φιλική προσέγγιση. Όλο το προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου και του βοηθητικού, διακρίνεται για την υψηλή κατάρτισή του σε όλους τους τομείς (οδοντιατρικής, καθαριότητας, μηχανογράφησης κ.α.), την υπευθυνότητά του, τη σωστή διαχείριση και εύρυθμη λειτουργία όλων των διαδικασιών. Είναι πάντα δίπλα στον ασθενή, αρωγοί στην επικοινωνία, κατανόηση, συμβουλή, ψυχολογική συμπαράσταση κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη του. Στο πλαίσιο της ”δια βίου μάθησης” όλου του προσωπικού μας, γίνεται συνεχής ανανέωση, αναβάθμιση της εκπαίδευσης, ενώ επιδιώκεται ο εκσυγχρονισμός γνώσης και πρακτικής όχι μόνο σε θέματα οδοντιατρικής, αλλά και οργάνωσης, marketing, διαχείρισης κ.α.

Όλο το προσωπικό είναι εμβολιασμένο, ακολουθεί με απόλυτη συνέπεια τις προδιαγραφές καθαριότητας-απολύμανσης-αποστείρωσης, γνωρίζει τεχνικές παροχής πρώτων βοηθειών και αντιμετώπισης ατυχήματος. Οι κλίβανοι αποστείρωσης μας είναι τελευταίας τεχνολογίας (Class B) και καθημερινά γίνεται έλεγχος σωστής λειτουργίας.

Στόχος μας είναι ο ασθενής να χαλαρώνει, να ηρεμεί και να περνά ευχάριστα-γρήγορα ο χρόνος του χωρίς τις χαρακτηριστικές μυρωδιές, εικόνες-εμπειρίες συμβατικών ιατρείων. Έτσι, του προσφέρουμε ένα ”spa” περιβάλλον:

Η κλινική μας αποτελεί ένα από τα πρώτα κέντρα οδοντιατρικού τουρισμού!

Η δουλειά μας και τα αποτελέσματα μας είναι η διαφήμισή μας.

Στα δεκατρία χρόνια λειτουργίας του ID Dental Station Ιάκωβος Δημητρίου, έχουμε εξυπηρετήσει 10.000 ασθενείς, απόδειξη του έργου μας αλλά και της εμπιστοσύνης-αγάπης και εκτίμησης αυτών.

Ο προσανατολισμός στην καθιέρωση σύγχρονης τεκμηριωμένης οδοντιατρικής σε βιολογικές βάσεις, στην ελάχιστη επέμβαση στην υγεία, στις πρωτοπόρες – καινοτόμες τεχνικές μαζί με μία οικολογική και ανθρώπινη προσέγγιση ήταν, είναι και θα είναι το προφίλ μας για τα επόμενα χρόνια.

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας

FAX

210 6996 144

Αμπελόκηποι, 115 24

Μπέλλου Λουκά 1 & Πανόρμου

10 μέτρα από το μετρό Πανόρμου - έξοδος Λουκά Μπέλλου