Οδοντιατρικος

τουρισμός

Τα τελευταία χρόνια ο ιατρικός τουρισμός παρουσιάζει ανοδική πορεία, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Με τον όρο “οδοντιατρικός τουρισμός” αναφερόμαστε σε δύο κατηγορίες υπηρεσιών:

Οι ασθενείς μας δεν είναι τουρίστες για εμάς, αλλά ασθενείς, με ιδιαιτερότητα και ευαισθησία στον χρόνο, τα ραντεβού, την ακρίβεια της θεραπείας και της ολοκλήρωσης του “ταξιδιού”.
Μικρή αλλαγή ή εναλλακτικά σχέδια θεραπείας μπορούν να προκύψουν, αν δούμε κλινικά ότι η οδοντοστοματολογική κατάσταση του ασθενούς ή τελευταίες αλλαγές στο οδοντιατρικό ιστορικό τους δεν συμβαδίζουν και τροποποιούν τα αρχικά σχέδια εκτίμησης. Στην κλινική μας, είναι αυτονόητος και εφαρμόζεται στην πράξη ο σεβασμός στις εθνότητες, στα ήθη και έθιμα, στη θρησκεία, τη διαφορετικότητα, τις ιδιαιτερότητες και τα πιστεύω του κάθε ανθρώπου.

Αυτονόητες είναι επίσης η πιστότητα και η ιερή ακολουθία των προσυμφωνηθέντων, τόσο στις διαδικασίες και στην αποπεράτωση των θεραπειών, όσο και στο “τουριστικό πακέτο”, αν κλείστηκε με τη Vitabroad.

Βασικοί άξονες της φιλοσοφίας μας είναι η υγεία, η λειτουργικότητα, η δύναμη, η ποιότητα, καθώς επίσης και η προσπάθεια όχι απλά για το καλύτερο αλλά για το τέλειο. Η κλινική μας εργάζεται με βάση Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα πρότυπα και πρωτόκολλα, ενώ έχουμε τη δυνατότητα επικοινωνίας σε πολλές διαφορετικές γλώσσες. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας, σε σημείο εύκολα προσβάσιμο από το αεροδρόμιο, το λιμάνι και με μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως μετρό και λεωφορεία.

Μια αποκατάσταση μπορεί να ολοκληρωθεί σε ιδιαίτερα σύντομο χρονικό διάστημα, από μία ώρα έως και μία με δύο ημέρες για ολόκληρο το στόμα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας

FAX

210 6996 144

Αμπελόκηποι, 115 24

Μπέλλου Λουκά 1 & Πανόρμου

10 μέτρα από το μετρό Πανόρμου - έξοδος Λουκά Μπέλλου