ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

“Μην ξεκινάς τίποτα, αν δε γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος…”

Άγγελος Έβανς

“...και καλύτερος επιστήμονας, με τα κάλλιστα επιθυμητά αποτελέσματα.”

iD Ιάκωβος Δημητρίου - Dental Station

Αγαπητοί φίλοι,

Η φιλοσοφία του iD Ιάκωβος Δημητρίου – Dental Station, είναι η παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, με τη συμμετοχή όλων των ειδικοτήτων, στον ίδιο χώρο.

Η ομάδα των συνεργατών μας, έχοντας αποκτήσει μακρόχρονη εξειδίκευση και εμπειρία σε πανεπιστήμια της Ευρώπης και των ΗΠΑ, εγγυάται την εξατομικευμένη αντιμετώπιση των ασθενών μας, μέσα από το πρίσμα της τεκμηριωμένης οδοντιατρικής επιστήμης (evidence based dentistry) και της ιατρικής δεοντολογίας.

Παράλληλα, η χρήση υπερσύγχρονου εξοπλισμού για την επίτευξη “αόρατων” αποκαταστάσεων σε όλο το στοματογναθικό σύστημα,

καθώς επίσης και η εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων ( όπως είναι η ρομποτική, η βιομιμητική, η οζονοθεραπεία και η μικροσκοπική) επιστρατεύονται για την ολιστική και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών μας. Ιδιαίτερη σημασία αποδίδεται τόσο στη λεπτομερή ενημέρωση των ασθενών μας για τα σχέδια θεραπείας, όσο και στην εκπαίδευσή τους στους τομείς της πρόληψης και της στοματικής υγιεινής, των εναλλακτικών αποκαταστάσεών τους αλλά, κυρίως, στη σωστή διάγνωση. Άλλωστε για εμάς, καλός ασθενής είναι ο ενημερωμένος ασθενής!

Επιθυμούμε η αποκατάσταση και η αναπλήρωση των δοντιών να γίνεται γρήγορα, με άριστα αποτελέσματα, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο θεραπείας και αποθεραπείας, πάντα με σύμμαχο τη φύση, την αρμονία, τη δύναμη και τη μακροβιωσιμότητα. Η φιλοσοφία μας είναι να φέρνουμε την οδοντιατρική του αύριο στο σήμερα, εδώ, στην κλινική μας. Απώτερη επιδίωξή μας, είναι η επίσκεψη στο οδοντιατρικό κέντρο μας να αποτυπωθεί στη συνείδηση του ασθενούς σαν μια ζεστή, ανθρώπινη, αλλά και ανώδυνη εμπειρία.

Στόχος μας δεν είναι η θεραπεία ενός δοντιού, αλλά ολόκληρου του στοματογναθικού συστήματος. Προσεγγίζουμε, δηλαδή, τη θεραπεία ολιστικά, εξασφαλίζοντας υγεία και λειτουργικότητα, εναρμονισμένη με τη φύση, τα χαρακτηριστικά και την ψυχή του ασθενούς, χαρίζοντάς του χαρά, νεότητα και αυτοπεποίθηση.

Βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας μας αποτελούν η σωστή διάγνωση, η πρόγνωση, η καινοτομία, η state of the art οδοντιατρική και η τελειότητα. Προσπαθούμε για το τέλειο, όχι απλά για το καλύτερο!

Στο επίκεντρό μας βρίσκεται ο ασθενής μας και σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών του. Τα σχέδια θεραπειών και οι θεραπείες είναι πλήρως εξατομικευμένα. Πρωταρχικός στόχος μας είναι η υγεία, η ασφάλεια και η συντηρητική θεραπεία του ασθενούς.

DSC_3886-(3-2)

Δόντια σε μία ημέρα, σε ένα ραντεβού, σε μία ώρα!

Σεβόμαστε τον σύγχρονο τρόπο ζωής και για το λόγο αυτό ελαχιστοποιούμε τις χρονοβόρες διαδικασίες, τα ραντεβού, τις θεραπείες και τις αποθεραπείες, προσφέροντας ένα άνετο και μη φοβικό περιβάλλον, χωρίς πόνο και ταλαιπωρίες. Έτσι, μπορούμε να αποκαταστήσουμε ένα δόντι (πχ στεφάνη) μέσα σε μία ώρα, σε ένα ραντεβού, άριστα, γρήγορα, αλλά και ποιοτικά.

Η επικοινωνία και η συνεργασία με τους ασθενείς μας, με βάση πάντα το χτίσιμο μιας ειλικρινούς, τίμιας και αληθινής σχέσης, είναι αυτοσκοπός μας. Επίσης, η συμμετοχή τους είναι χαρά για εμάς, συγχρόνως και επιδίωξή μας. Άλλωστε, η μοναδικότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας.

Στη ρουτίνα της καθημερινότητάς μας, τον πρώτο λόγο έχουν:

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας

FAX

210 6996 144

Αμπελόκηποι, 115 24

Μπέλλου Λουκά 1 & Πανόρμου

10 μέτρα από το μετρό Πανόρμου - έξοδος Λουκά Μπέλλου