Μικροσκοπική Οδοντιατρική

Η ακρίβεια στη λεπτομέρεια, η καθαρότητα και η μεγέθυνση εικόνας, η 3D μεταφορά της πραγματικότητας, η φωτεινότητα και διαύγεια των παραπάνω πραγματοποιείται σήμερα με τη μικροσκοπική οδοντιατρική.

Με τη βοήθεια μικροσκοπίων, ειδικών μεγεθυντικών γυαλιών και φακών (loopes), ειδικών προβολέων/φακών, ειδικών συσκευών (πχ. leds, ρομποτική τεχνολογία) μπορούμε να μεγεθύνουμε και να δούμε πεντακάθαρα βλάβες (τερηδόνες, κατάγματα, κλπ.) που δε θα μπορούσαμε με άλλο τρόπο να διαγνώσουμε και να θεραπεύσουμε με γυμνό μάτι! Ειδικότερα σε μερικές ''δύσβατες'' περιοχές του στόματος (πίσω δόντια, σε προσθετικές εργασίες κλπ.) είναι πολύ δύσκολο να έχουμε καθαρή ασφαλή εικόνα και διάγνωση.

Με τη μικροσκοπική οδοντιατρική το αδύνατο πολλές φορές γίνεται δυνατό, το σπάνιο εφικτό, το χρονοβόρο άμεσο και το μέτριο άριστο!

Με τη βοήθεια επίσης ειδικής ψηφιακής φωτογραφίας και video (ενδοστοματικά) καταγράφουμε, ελέγχουμε, παρακολουθούμε και διορθώνουμε άμεσα και γρήγορα τα προβλήματα, αποκαθιστώντας άριστα οποιαδήποτε καταστροφή.

shutterstock_248502091

 

Τα συμβεβλημένα οδοντοτεχνικά εργαστήριά μας επίσης ασπάζονται και δουλεύουν στη φιλοσοφία και πρακτική μας ενώ εξασφαλίζονται άριστη ακρίβεια και ποιότητα εργασιών.

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας

FAX

210 6996 144

Αμπελόκηποι, 115 24

Μπέλλου Λουκά 1 & Πανόρμου

10 μέτρα από το μετρό Πανόρμου - έξοδος Λουκά Μπέλλου